Економіка

З початку року в Житомирській області задекларували свої доходи 14 мільйонерів

21 April 2017, 14:46

З початку року в органах Державної фіскальної служби в Житомирській області задекларували свої доходи 14 мільйонерів.

Про це 21 квітня написав сайт головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області.

«Доходи більше мільйона гривень задекларували 14 громадян (інші доходи) на загальну суму 32,5 млн грн», - інформує сайт ГУ ДФС.

За даними управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Житомирській області, з початку року жителі області подали 6823 декларацій про майновий стан і доходи за 2016 рік (на 475 декларації більше, ніж за відповідний період минулого року). З них 4483 задекларували доходи, які підлягають обов'язковому декларуванню, 2340 громадянина скористалися правом на одержання податкової знижки.

«В цілому громадянами задекларовано 352 млн грн доходів. Сума податку на доходи фізичних осіб до сплати в бюджет, згідно поданих декларацій, складає 9,2 млн грн, що на 0,7 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року, та 2,1 млн.грн. військового збору (на рівні минулого року). Станом на 21 квітня громадянами сплачено 1,3 млн грн податку та 0,5 млн грн військового збору», - повідомляє управління.

Податківці інформують: громадяни декларують спадщину, доходи від одноосібного обробітку земельних часток (паїв), доходи від надання нерухомого майна в оренду та від продажу нерухомого майна, іноземні доходи, тощо.

Кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2016 року, триває, - нагадують в ГУ ДФС. Останній день подання декларації – 3 травня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, за перших два місяці 2017 року серед декларантів Житомирської області не знайшлося мільйонерів. За результатами деклараційної кампанії 2016 року доходи понад 1 мільйон гривень задекларували 42 жителя Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі