Політика

У Житомирській області стартувала акція на підтримку вимог Опозиційного блоку

21 April 2017, 17:44

21 квітня в Житомирі відбулась V Конференція Регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК" у Житомирській області, почесним гостем якої став народний депутат України, співголова депутатської фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ у Верховній раді Юрій Бойко.

Перед початком конференції народні депутати України Юрій Бойко та Юрій Павленко зустрілись з фермерами, які приїхали з усіх куточків області розповісти про свої проблеми, про невдалі експерименти влади щодо фермерських господарств, про страх селянина втратити землю після відміни мораторію на її продаж. Політики запевнили, що ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК має чіткий план відновлення економіки України та створення нормальних умов  для діяльності фермерських господарств.

"Ми будемо наполягати на продовженні мораторію на продаж землі. Я думаю, інші політичні сили нас підтримають, адже інакше це призведе до великої катастрофи. Сьогодні сільське господарство забезпечує практично половину українського експорту. Це 15 мільярдів доларів, три мільйона робочих місць. Без підтримки держави, ця галузь розвиватися не зможе", - наголосив лідер опозиціонерів.

Взяти участь у конференції приїхали близько 500 членів партії та прихильників ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ з усієї області. Усього у складі Регіональної партійної організації діє 30 територіальних партійних організацій. У місцевих радах створено 16 депутатських фракцій та 10 депутатських груп, які активно працюють в радах. В області відкрито та активно працюють шість громадських приймалень народного депутата України, де також ведуть прийом депутати обласної, районних, міських рад.

Виступаючи перед однопартійцями, лідер опозиціонерів Юрій Бойко високо оцінив Житомирську обласну партійну організацію, назвавши її однією з найпотужніших в країні та однією з найвпливовіших на Житомирщині. За словами лідера партії, Юрій Павленко є однією з найбільш надійних і впливових людей ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ.

Тому одноголосне переобрання його головою Житомирської обласної партійної організації є логічним і правильним.

Також учасниками конференції прийняті заяви, в яких представники ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Житомирщини категорично засуджують рішення влади скасувати мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення, закликають поставити свій підпис під загальними вимогами швидкого досягнення миру і відновлення соціально-економічного розвитку країни та вимагають відставки уряду.

Цього ж дня на Житомирщині стартувала акція на підтримку законопроектів ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, про вимоги якої Юрій Павленко сказав наступне:

«Сьогодні в першу чергу необхідно зупинити війну і повернути мир в Україні. Забезпечити гідні зарплати і пенсії, гідне життя кожній людині. Ми вимагаємо: зупинити агресію і радикальні дії, нав'язування якою мовою людям говорити і до якої церкви ходити. Ми вимагаємо відновлення чорнобильських пільг, відновлення економічного потенціалу країни, відродження українського села. За допомогою зібраних підписів ми змусимо владу почути не тільки ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, але і мільйон громадян країни, які хочуть жити в кращій Україні».

По закінченні конференції відбувся святковий концерт за участю Академічної хорової капели "Орея", Академічного ансамблю танцю "Сонечко" та творчих колективів Житомира.

Прес-служба Опозиційного блоку в Житомирській області

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі