Культура

Кращі вчителі музики приїхали до Житомира, щоб позмагатися у майстерності

22 April 2017, 10:05

21 квітня 2017 року у місті Житомирі стартував ІІІ (заключний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Музичне мистецтво».

Про це 21 квітня Житомир.info повідомив Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

До Житомира з’їхались 25 переможців обласних етапів конкурсу з різних регіонів України. У приміщенні обласної філармонії ім. С. Ріхтера відбулося урочисте відкриття конкурсу.

До присутніх звернулась тимчасово виконуюча обов’язки начальника управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Ольга Григорівна Липовецька. Вона привітала учасників конкурсу та зачитала звертання Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

Голова журі ІІІ (заключного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Музичне мистецтво» Оксана Комаровська побажала, щоб учителі музичного мистецтва та їх уроки були найулюбленішими у школярів.

Своє мистецтво присутнім подарували академічних хореографічних ансамбль «Сонечко» (керівники – народні артисти України Тетяна та Михайло Гузуни) та хорова капела «Орея» (керівник – О. Вацек).

Як повідомляв Житомир.info, днями Житомирський інститут отримав «золото» за інновації та сучасність, а двоє учнів з Житомирської області ввійшли до числа переможців підсумкового етапу ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

Фото - ЖОІППО

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі