Події

Житомирські прикордонники виявили BMW X5,викрадений в Росії 2 роки тому

23 April 2017, 11:01

У пункті пропуску в Київській областіприкордонники Житомирського загону виявили автомобіль BMW X5, який 2 роки числився в розшуку бази даних «Інтерпол».

Про це 23 квітня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Транспортний засіб, який знаходиться в міжнародному розшуку, виявили 22 квітня прикордонники Житомирського загону в пункті пропуску на Київщині. Для проходження прикордонного контролю в  пункт пропуску «Вільча» на в’їзд в Україну прибув автомобіль марки BMW X5, 2011 року випуску, білоруської реєстрації, під керуванням громадянина України. Під час проведення контролю відносно даного транспортного засобу відбулося спрацювання бази даних «Інтерпол», згідно якої автомобіль вважається з 2015 року викраденим на території Російської Федерації. За даним фактом було поінформовано Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Автомобіль встановленим порядком переданий представникам Національної поліції», - повідомляє прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські копи знайшли в кущах біля канави викрадений Range Rover на польських номерах.

Фото прес-служби Житомирського прикордонного загону 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі