Події

У Житомирській області зняли з потягу чоловіка, який їхав на заробітки з паспортом брата

23 April 2017, 12:18

З потягу «Кишинів – Санкт-Петербург» вивели чоловіка, який намагався виїхати в Білорусь за паспортом брата.

Про це 23 квітня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«22 квітня у пункті пропуску для залізничного сполучення «Виступовичі» прикордонники відділу «Овруч» затримали громадянина України, який намагався перетнути державний кордон, використовуючи чужий паспортний документ. Під час оформлення потягу сполученням «Кишинів – Санкт-Петербург» у прикордонного наряду виникли сумніви щодо приналежності документу одному з його пасажирів. В ході перевірки наданого 49-ти річним громадянином України документа було встановлено, що паспорт належить брату пред’явника», - інформує прес-служба.

У ході співбесіди чоловік пояснив, що він взяв документи рідного брата та намагався потрапити до Республіки Білорусь з метою працевлаштування. Своїх документів горе-заробітчанин не має, тому що їх в нього викрали.

Чоловіка не пропустили через кордон, а чужий паспорт вилучили. Після встановлення особистості громадянина та складання відповідних матеріалів справу скерують до суду, - інформують прикордонники.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2017 року в «паспортному столі» в Житомирській області затримали жінку, яка майже півроку переховувалася від поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі