Місто

Компанія «CBS Холдинг» влаштувала щорічну весняну толоку поблизу «Тетерівського бульвару»

24 April 2017, 10:05

«Весняна толока», - саме під таким гаслом у Житомирі вкотре проходить соціальний еко-захід з прибирання сміття, який організовує компанія «CBS Холдинг». Цьогоріч до прибирання долучилися кількадесят небайдужих, які збираються розчистити від сміття не лише територію біля житлового комплексу «Тетерівський бульвар», а і уздовж набережної річки Тетерів. Із побутовим сміттям, сухим листям та гіллям люди ідуть боротися озброївшись граблями, пакетами та помаранчевими рукавицями.

«Я дізнався, що компанія «CBS Холдинг» організовує таке весняне прибирання і вирішив з хлопцями підтримати. Вирішили допомогти прибрати, тому що природа зараз потребує підтримки і її потрібно прибирати від сміття», - розповідає Арсен.

«Просто, коли приходиш сюди для релаксу і бачиш тонни сміття, битого скла, то розумієш, що релаксувати у тебе не вийде. Я думаю, що потрібно починати із себе, виходити на подібні акції. В Житомирі таке не вперше і я завжди підтримую такі акції, адже люди дійсно мають розуміти, що нам тут жити, це потрібно нам», - ділиться Тетяна.

Весняну толоку підтримує і пан Геннадій. Чоловік розповідає: мешкає неподалік , тому часто гуляє цією місциною. Каже: на рахунок сміття, то його тут завжди вистачає. Однак, так як не в змозі перевиховати тих, хто смітить, показує приклад, як можна за собою прибирати та відпочивати культурно.

«Якщо у людини правильне виховання, то вона ніколи не буде смітити. Буває таке, що я із родиною приїжджаю і перш ніж десь зупинитись відпочити, прибираємо два мішки зі сміттям, а лише потім відпочиваємо», - ділиться Геннадій.

Забудовники житлового комплексу «Тетерівський бульвар» тішаться, що їм вдалося зустріти команду активних еко-свідомих людей. Позаяк, певні: лише спільними зусиллями Житомир можна зробити по-справжньому чистим і зеленим містом.

 «CBS Холдинг» щороку організовує та проводить весняну толоку у всіх регіонах, де веде свою активну будівельну діяльність. Першими, хто відкрив тиждень чистоти – стали ми і наше місто. Далі передаємо естафету Сумам, Запоріжжю, де будуємось, та Кропивницькому. У Житомирі нам пощастило дуже швидко організувати команду активних, еко-свідомих, молодих, працьовитих людей, які разом із представниками компанії  «CBS Холдинг» взяли участь у дуже важливій акції - очищення навколишнього середовища. Адже, у чистому середовищі - породжуються чисті думки. Маємо надію, що район Корбутівка, де ведеться масштабне будівництво «Тетерівського бульвару» - буде комфортним, сучасним , буде затишним та чистим для усіх містян», - зазначає керівник інформаційного центру з питань нерухомості ЖК «Тетерівський бульвар» Тетяна Люлька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі