Події

У Бердичеві Volkswagen врізався в дерево та перекинувся, за кермом був житомирський патрульний

24 April 2017, 10:43

23 квітня у м. Бердичеві сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій водій Volkswagen не впорався з керуванням та за межами проїзної частини зіткнувся з деревом, у результаті чого транспортний засіб перекинувся. Встановлено, що його керманич - поліцейський Управління патрульної поліції в м. Житомирі, який перебував поза службою на власному авто. Забійні травми отримали 3 пасажирів.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУНП у Житомирській області.

«ДТП сталася близько 22.50 по вул. Європейській райцентру. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Окрім 24-річного водія, в авто знаходилось ще троє людей, жителі м. Бердичева: 26-ти та 24-річні чоловіки та 19-річна дівчина. Попередньо, вони отримали забійні травми та садна. Один з чоловіків був госпіталізований. Головним управлінням Національної поліції в Житомирській області розпочато службову перевірку», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на 115 км автодороги Київ-Чоп 11 січня фура підрізала Volkswagen Touareg, який після цього врізався у колесо відбійник та перекинувся.

Фото з сайту Бердичів BIZ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі