Місто

Житомирські патрульні розшукали хлопчика, який залишив батьків і пішов збирати цукерки на кладовищі

24 April 2017, 13:08

Хлопця, який 23 квітня залишив батьків і пішов збирати цукерки на центральному кладовищі у Житомирі, знайшли поліцейські.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомира.

«23 квітня під час регулювання дорожнього руху в районі кладовища «Дружба» до патрульних підійшов чоловік і повідомив, що його 8-річний син загубився. У натовпі, який рухався звідусіль, батько ніяк не міг вистежити свою дитину, яка відлучилася з його дозволу зібрати цукерки. Охоронці порядку одразу ж долучилися до пошуків дитини. Обстежуючи прилеглу територію, патрульні виявили маленького хлопчика, що сидів розгублений під деревом. 8-річну дитину патрульні передали батьку, який щиросердно дякував за допомогу», – розповіли патрульні.

Нагадаємо, житомиряни у коментарях дякують патрульним за регулювання дорожнього руху біля міського кладовища у поминальну неділю.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня житомиряни масово їхали на кладовище до могил родичів: з самого ранку на міському кладовищі «Дружба», що за гідропарком, сотні людей, торговці штучними квітами, жебраки, священики і поліція.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі