Місто

Житомирський ФК «Полісся» перервав серію поразок у Чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Огляд матчів 14 туру

24 April 2017, 19:07

Житомирському ФК «Полісся» на виїзді вдалось перервати серію поразок у другому колі чемпіонату України серед аматорів. У рамках 14 туру чемпіонату жовто-зелені перемогли футбольний клуб «Авангард» із Корюківки Чернівгівської області із рахунком 1:2.

Зі стартових хвилин житомиряни продемонстрували зарядженість на перемогу. В самому дебюті матчу нападник «Полісся» Роман Гусак двічі поспіль втікав на побачення із голкіпером «Авангарду», втім, його удари були недостатньо точними. Вже на 16 хвилині воротар «Авангарду» під пресингом того ж таки Романа Гусака здійснив невдалу передачу і вибив м'яч у центр поля прямісінько на житомирянина Євгенія Кузнєцова. Той обігрався із Дмитром Тосічем і завдав точного удару у праву дев’ятку.

Утім, ще до завершення першого тайму господарям поля вдалось зрівняти рахунок. Після подачі кутового Паляниця розвів по різних кутах м’яч і Дмитра Міхєєва.

У середині другого тайму Роман Гусак зміг подвоїти перевагу житомирян. Після пропущеного м’яча «Авангард» кілька разів намагався взяти штурмом ворота житомирської команди, втім жовто-зеленим вдалось втримати перевагу. У підсумку 1:2 на користь ФК «Полісся».

«Перший тайм ми почали дуже агресивно. Вже до 18 хвилини могли вести в рахунку з досить великим розміром. Рома Гусак в двох моментах «тікав» один на один. Якби трохи успішніше, то міг би засмутити суперника вже на перших хвилинах. Гол прийшов від самого молодого хлопця. Євген Кузнєцов прийняв м'яч, здорово пробив з-за штрафного майданчика. Як то кажуть, виконання було просто майстерним. Кінцівка першого тайму нас трохи потривожила. Команда так «огризнулася» і нам в кінці було трохи важкувато. У другому таймі досить грамотно зіграли в обороні і Рома Гусак зміг забити за хвилин 20 до кінця гри. Подвоїв перевагу, це нам додало сил на кінцівку, і ми змогли цим самим домогтися перемоги», – сказав у післяматчевому коментарі тренер ФК «Полісся» Олександр Ульченко.

В інших матчах 14 туру Чемпіонату України серед аматорів сімферопольська «Таврія» обіграла харківський «Соллі Плюс» із рахунком 2:0, «Таврія-Скіф» поступилась ФК «Єдність», а «Металіст 1925» без проблем розібрався із ФК «Вікторія» 3:0. Матч між ФК «Врадіївка» та МФК «Первомайськ» перенесено.

Здобуті три очки дозволили житомирянам піднятись на 6 сходинку у турнірній таблиці в групі ІІ.

Трійка лідерів залишилась незмінною: «Металіст 1925» та «Таврія-Скіф» по 29 очок, на один пункт відстає харківський «Соллі Плюс».

Наступний матч ФК «Полісся» зіграє вдома проти харківського «Металіста 1925» вже цієї суботи – 29 квітня, початок о 15:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі