Події

Суд не задовольнив апеляцію полковника Без’язикова з Житомира та залишив його під арештом до середини травня

25 April 2017, 10:21

Апеляційний суд міста Київ не задовольнив апеляцію підозрюваного у зраді полковника Івана Без'язикова та залишив його під арештом до 12 травня.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Суд розглянув апеляцію адвокатів підозрюваного, які оскаржували рішення про його арешт і вимагали для нього домашній арешт. Апеляція не була задоволена. Суд залишив без змін рішення суду попередньої інстанції. Під арештом Без'язиков залишиться до 12 травня. Повний текст ухвали в апеляційному суді оголосять 28 квітня», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва продовжив тримання Без’язикова під вартою до 8 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня 2016 року полковника ЗСУ Без’язикова, який майже два роки був у полоні, звільнили. А вже за п’ять місяців, 12 грудня, його затримали за підозрою у співпраці з так званою «ДНР». Наступного дня його дружина Маргарита Кушнірова розповіла подробиці затримання чоловіка. На брифінгу 13 грудня в СБУ повідомили, що Без’язиков мав посвідчення, підписане лідером бойовиків Захарченком, а після звільнення з полону зустрічався з кураторами із ФСБ у Ростові-на-Дону.

14 грудня Шевченківський суд обрав для Без'язикова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном до 8 лютого 2017 року включно. Наприкінці грудня 2016 року СБУ оприлюднила записи його телефонних розмов з бойовиками. 16 січня 2017 року Апеляційний суд Києва не задовольнив апеляцію захисту полковника Без’язикова та залишив його під вартою до 8 лютого.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі