Економіка

За перший квартал Держаудитслужба у Житомирській області відшкодувала втрат на понад 11 млн грн та покарала посадовців

25 April 2017, 10:48

Фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області протягом січня – березня 2017 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 11,3 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Окрім того, за результатами аналізу публічних закупівель через виявлені порушення відмінено конкурсні торги на суму 18,3 млн грн та розірвано вже укладені договори на суму 6,3 млн грн. За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 13 управлінських рішень. За матеріалами ревізій і перевірок правоохоронні органи розпочали вісім досудових розслідувань та вручили 8 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За недотримання законодавства 31 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності, 15 – до дисциплінарної та матеріальної, 9 осіб звільнено з посад», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирській області управління праці та соціального захисту населення Радомишльської РДА зайво виплатило державної допомоги та субсидій на понад 360 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області за два місяці 2017 року забезпечило відшкодування втрат майже на 5,7 млн грн та покарало посадовців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі