Події

Житомирські прикордонники виявили Mercedes, який знаходиться в розшуку на території Німеччини

25 April 2017, 12:02

На українсько-білоруському кордоні в пункті пропуску «Виступовичі» 25 квітня прикордонники відділу прикордонної служби «Овруч» Житомирського загону виявили автівку, номер кузова якої не відповідав записам в реєстраційних документах та яка, за базою даних Інтерполу, знаходиться в міжнародному розшуку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Так, для оформлення на в’їзд в Україну прибув 36-річний громадянин Республіки Білорусь, на автомобілі Mercedes c 220 CDI, 2011 року випуску. Під час огляду транспортного засобу прикордонний наряд виявив невідповідність номеру кузова із номером в свідоцтві про реєстрацію автомобіля. Надалі в ході проведення контрольних заходів відносно даної автівки відбулось спрацювала база даних Інтерполу, за яким легковик знаходиться в розшуку на території Німеччини», – йдеться у повідомленні.

Наразі громадянина Республіки Білорусь притягнуто до відповідальності за порушення ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Транспортний засіб який з 2014 року перебуває в розшуку вилучено представниками Національної поліції в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня у пункті пропуску в Київській області прикордонники Житомирського загону виявили автомобіль BMW X5, який два роки числився в розшуку бази даних «Інтерпол».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі