Влада

Гройсман хоче попрощатися з трьома начальниками обласних управлінь Нацполіції

25 April 2017, 14:15

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував ухвалення кадрових рішень щодо керівників обласних управлінь Національної поліції за результатами їх діяльності у першому півріччі поточного року.

Про це глава Уряду заявив 25 квітня на розширеному засіданні колегії МВС України, коментуючи звіт про роботу Національної поліції у першому кварталі – інформує прес-служба Кабміну.

«Думаю, що нам потрібно за результатами 1 півріччя робити кадрові висновки. Якщо людина на місці (належно працює), ставте питання, чим треба допомогти. Ми заробітну плату збільшили, фінансування матеріально-технічного забезпечення збільшили – ви маєте повну, повноцінну підтримку Уряду України. Але ми хочемо, щоб у своїх домівках, на дорогах люди були в безпеці. Це можете зробити тільки ви на своїх місцях», - підкреслив Володимир Гройсман, звертаючись до керівників обласних управлінь.

«За результатами першого півріччя просив би зробити рейтинг областей і три (області), які будуть внизу, цим керівникам потиснути руку і сказати «до побачення». Єдине виключення, яке треба робити – ми розуміємо, яка складна ситуація в зоні АТО: там зовсім інша структура, інші виклики, ми це розуміємо», - зазначив прем’єр-міністр. Він також запропонував додати до ключових показників статистики, за якою оцінюватимуть результативність роботи правоохоронних органів, розкриття злочинів проти жінок.

Гройсман підкреслив, що безпека людей залежить від організації роботи на місцях. У цьому контексті прем’єр-міністр закликав керівників національної поліції виконувати обов’язки ретельно, а Уряд, зі свого богу, допомагатиме тим, «хто прагне зробити, а не пояснювати, чому така статистика».

Як повідомляв Житомир.info, на сесії обласної ради 6 квітня начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко говорив, що обласна поліція займає 7-8 місце в Україні по стану боротьби зі злочинністю.

 

Фото з Урядового порталу

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі