Економіка

З початку року Житомирська митниця перерахувала до держбюджету понад 524 млн грн

25 April 2017, 16:50

У січні-березні 2017 року Житомирська митниця ДФС перерахувала до державного бюджету податків та зборів у сумі 524,8 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Житомирської митниці.

«За результатами контролю за правильністю визначення митної вартості, коду товару та країни походження до бюджету додатково перераховано 12,1 млн грн. Найбільшого росту надходжень митних платежів досягнуто при митному оформленні:

- сировинних товарів 368,8 млн. грн. (13,6 млн. $), загальна вага імпорту яких склала 46,2 тис. тонн. Найбільший відсоток в обсягах імпорту за вартісними показниками займають наступні товари: бітум, олива моторна, кокс, портландцемент;

- готової продукції на загальну суму 1738,8 млн. грн. (64,2 млн. $), загальна вага імпорту склала 57 тис. тон. Найбільший відсоток в обсягах імпорту за вартісними показниками займають наступні товари: добрива, вагони, відходи з пластмаси, машини сільськогосподарські.

Нагадаємо, що завдяки перевиконання Житомирською митницею ДФС плану митних надходжень до бюджету, в березні забезпечено 20 млн грн. на розвиток автомобільних доріг загального користування Житомирської області. Це передбачено Порядком спрямування 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом, до спеціальних фондів обласних бюджетів та бюджету м. Києва, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16.09.2015 року №726 зі змінами», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська митниця Державної фіскальної служби за 2016 рік перерахувала до Держбюджету 290 тис. грн, отриманих від реалізації різних видів майна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі