Події

У Житомирській області судитимуть організатора і членів злочинної групи, які збували опій у двох регіонах

26 April 2017, 12:11

На Житомирщині правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо злочинної групи, яка збувала ацетильований опій на території Вінницької та Житомирської областей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«За процесуального керівництва прокуратурою Житомирської області, закінчено досудове розслідування та затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння організованою злочинною групою низки особливо тяжких злочинів, зокрема, збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та прекурсорів», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі також уточнюють, що ця злочинна група у складі шести осіб орудувала у двох регіонах майже рік  – з грудня 2015 по листопад 2016 року.

«Злочинну діяльність організованої групи кваліфіковано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 3 ст. 311 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) КК України. Санкцією зазначених статей передбачено покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна», – додають у прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2016 року на Житомирщині СБУ затримала 6 осіб, які виготовляли амфетамін і розповсюджували в зоні АТО.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі