Економіка

Голова Житомирської облради розповів, на яку загальну суму територіальні громади поповнили свої бюджети за І квартал

27 April 2017, 14:56

За перший квартал всі 32 об’єднані територіальні громади Житомирської області заробили і поповнили свої бюджети на загальну суму 162 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

«Вже сьогодні ті кроки, які були зроблені у 2015 році Кабінетом Міністрів України, Верховною Радою України, дають відчутні результати», – відзначив голова обласної ради Володимир Ширма.

«За перший квартал всі наші 32 об’єднані територіальні громади заробили і поповнили свої бюджети на загальну суму 162 мільйони гривень. І це без урахування коштів, які надійшли з державного бюджету. Вже сьогодні ми маємо можливість і вирішуємо ті проблемні питання, які накопичувались протягом років. Минулий 2016 рік довів нам, що об’єднання громад дало великий позитив у різних аспектах нашого життя: створені опорні школи, проведено капітальні ремонти дитячих садочків, шкіл, медичних амбулаторій, ремонтуються дороги у найвіддаленіших селах нашої області», - повідомив голова ради.

Також Володимир Ширма повідомив, що на черговій сесії обласної ради, яка відбудеться 25 травня, будуть внесені зміни до перспективного плану.

«Станом на сьогодні вже надійшли документи від чотирьох майбутніх громад з Пулинського, Овруцького, Радомишльського та Чуднівського районів», - сказав Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, чергову сесію обласної ради планують провести 25 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі