Події

Житомирські правоохоронці викрили посадовця, який за 72 тис. грн збирався передати підприємцю держмайно

27 April 2017, 16:46

На Житомирщині поліція викрила керівника одного з науково-дослідних підрозділів Інституту Національної академії аграрних наук України, який за 72 тис. грн гривень хабара погодився передати підприємцю у користування майно, що належить установі.

Про це повідомляє департамент захисту економіки Нацполіції України.

«У рамках кримінального провадження та під час проведення оперативних заходів працівники Управління захисту економіки у Житомирській області Нацполіції та обласної прокуратури задокументували протиправну діяльність. За 72 тис. грн посадовець державної науково-дослідної установи погодився передати підприємцю у користування майно. Навіть одержав «завдаток». 27 квітня правоохоронці «завітали» до керівника підрозділу із санкціонованим обшуком, під час якого було виявлено 30 тис. грн. Джерело походження виявлених коштів встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Фото з сайту Нацполіції України

Як повідомляв Житомир.info, у Києві 26 квітня співробітники СБ України спільно з внутрішньою безпекою прикордонників затримали на хабарі начальника одного з відділів управління Держприкордонслужби у Житомирській області, котрий за півмільйона гривень обіцяв підприємцюне розривати договір і підписати акт прийому-передачі виконаних робіт.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі