Події

За добу житомирські рятувальники дев’ять разів виїжджали на гасіння пожеж

28 April 2017, 11:02

За добу, 27 квітня, рятувальники Житомирської області 9 разів виїжджали на гасіння пожеж.

Про це Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Внаслідок порушення громадянами правил пожежної безпеки горять житлові будинки, господарчі споруди, суха рослинність, сміття тощо. За добу, що минула, сталося 9 пожеж. Так, в селі Копище Олевського району виникла пожежа в дерев’яній житловій будівлі. Вогнем знищено веранду та 20 м2 покрівлі. Спопелив вогонь господарські споруди в селах Буряки Бердичівського, Високе Черняхівського та Андрушки Попільнянського районів. А в селі Малий Копищанський Олевського району згоріли дерев'яний сінник та дровітня, а разом з ними й 2 тони сіна і 3 м3 дров. Крім того, горіла суха рослинність в селі Ягодинка Пулинського району на землях запасу Пулинської селищної ради. Вигоріло 0.6 гектара сухої трави. Сталося також загорання сміття на відкритій території у Коростені та в селищі Новогуйвинське Житомирського району. Загалом згоріло сміття на площі 40 м2.», - повідомив Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 26 квітня рятувальники загасили загоряння 3,5 га сухостою, який згорів у Коростені та Бердичеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі