Місто

Житомирян запрошують до гідропарку на масштабне прибирання

28 April 2017, 15:20

29 квітня о 10:00 по всій території України відбудеться наймасштабніша соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine! Житомир також долучається до прибирання.

Про це в соціальній мережі ВКонтакті пишуть організатори заходу

«З кожним роком Let's Do It, Ukraine! розширює свої кордони та має на меті амбітні цілі. Цього року планується зробити чистими понад 5 000 локацій по всій Україні! Це майже одне українське місто без сміття. А розраховуємо ми на допомогу більш ніж мільйона людей. Це приблизно населення одного міста України! Мене тішить, що з кожним роком еко-відповідальних українців стає все більше і більше, а сміття в нашій країні все менше. 29 квітня давай зробимо це разом, Україно!», – розповіла президент Let's Do It, Ukraine! Юлія Мархель.

Також в рамках Let's Do It, Ukraine! відбудеться всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest». Гостей заходу очікують виступи українських музикантів, тематичні майстер-класи, виставка технологій «зеленої» енергетики, ярмарок продукції, виготовленої із вторинної сировини, та багато іншого. 

«Прийшов час Житомиру пробудити свою екологічну свідомість! Запрошуємо тебе прийти на наймасштабніше прибирання країни 29 квітня о 10.00 до 12.00 в гідропарк(центральна локація). А вже потім прийти та відпочити на всеукраїнському екологічному святі «ЧистоFest» на майдані Корольова! Буде гаряче! Не пропусти!», - зазначають організатори.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року у Житомирі визначили 21 локацію, на яких відбувалося прибирання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі