Політика

БПП «Солідарність» закликає житомирян долучитися до акції «Подаруй солдату книгу»

28 April 2017, 17:30

Житомирська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» започаткувала акцію «Подаруй солдату книгу» – збір літератури на прохання військової частини-польова пошта В3591 (смт Гуйва), яка з 2014 року виконує поставлені завдання у зоні АТО.

«Ми вже не вперше співпрацюємо з військовою частиною у смт Гуйва Житомирського району. Раніше ми придбали 6 стелажів для книжок у бібліотеку. Представники військової частини звернулися до нас і вдруге, щоб забезпечити бібліотеку літературою. Ми вирішили об’єднати навколо цієї справи житомирян та мешканців області. Тому започаткували дану акцію», – розповів голова обласної організації партії «БПП «Солідарність» Олександр Рабінович.

За словами очільника житомирської «Солідарності», збір книжок відбувається не лише у Житомирі, а й по всій області. Ініціативу на себе перейняли районні організації партії, деякі вже зібрали книжки серед депутатів, членів партії, прихильників, інших мешканців районів та доставили до Житомира.

«Після повернення із зони АТО хлопцям необхідне психологічне розвантаження. Книги чудово у цьому допомагають. Адже зараз більшість інформації ми черпаємо з інтернету, таким чином перевантажуючи себе, часто і непотрібними речами. А читаючи книгу, людина може отримати відповіді на свої питання та навіть взяти для себе певний життєвий урок. Тому ми прагнемо створити в військовій частині такі умови, щоб хлопці мали можливість поринути у світ літератури, відволіктися від спогадів про пережите на передовій», – зазначив заступник командира частини Ігор Данюк.

В якості вдячності за участь у акції кожному, хто поділиться книгою із солдатом, Житомирська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» дарує квитки у кінотеатр «Україна».

Деякі житомиряни вже долучилися до благодійної акції. Зокрема, книжки бійцям подарував Фонд родини Розенблат, житомирянка Надія Єременко Також працівники Житомирського технологічного університету провели збір літератури у своєму навчальному закладі. 28 квітня книги особисто передали представниками військової частини.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі