Влада

Троє вчителів з Житомирської області вперше стали номінантами конкурсу «Вчитель року – 2017»

29 April 2017, 08:51

Із 21 по 28 квітня 2017 року сотня кращих педагогів загальноосвітніх навчальних закладів змагалися за звання «Учителя року». Конкурсні випробування відбуваються у чотирьох номінаціях: у Хмельницькому визначать кращого вчителя-інформатика України, у Тернополі – учителя початкових класів, Вінниця об’єднала кращих учителів біології, а Житомир – музичного мистецтва.

Про це Житомир.info розповіли в Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

«Житомир приймав конкурс «Учитель року-2017» у номінації «Музичне мистецтво». Конкурсант від Житомирської області виборов ІІІ місце по Україні. Взагалі конкурс «Учитель року-2017» проходив у 4 номінаціях: «Музичне мистецтво», «Біологія», «Інформатика», «Початкові класи». Особливо можна відмітити, що у всіх номінаціях учасники від Житомирської області вибороли 3 перших місця по Україні і одне ІІІ місце. Таке відбулось вперше за всю історію конкурсу «Учитель року», – розповіли в інституті післядипломної педагогічної освіти.

Учасники третього (фінального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» від Житомирщини увійшли до 12-ки найкращих у своїх номінаціях та продовжать боротьбу за звання.

Результати третього (фінального) туру:

у номінації «Біологія» перемогу здобула Наталія Пудрій, ЗОШ I-III ступенів №12, м. Бердичів;

у номінації «Музичне мистецтво» перемогу здобув Роман Болсуновський, Денишівська ЗОШ I-III ступенів, Тетерівська ОТГ;

у номінації «Початкові класи» перемогу здобула Тетяна Біжан, Коростенська міська гімназія;

у номінації «Інформатика» перемогу здобув Віталій Шатківський, ЗОШ I-III №30, м. Житомир.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого у Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти підбили підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2017».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі