Суспільство

Житомирян попередили про нейтралізацію «безпілотників», запущених над військовими частинами

30 April 2017, 10:10

У Житомирі будуть нейтралізовані будь-які застосування безпілотників над військовими частинами, розташуваннями військових підрозділів та інших об’єктів Міноборони або на підльоті до них.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі ВДВ Збройних Сил України.

«Бойові дії на сході країни досі тривають. Проти України продовжують діяти спецслужби агресора. З огляду на ситуацію, яка склалася навколо баз, складів і арсеналів Збройних Сил України щодо попередніх розвідувальних польотів безпілотних літальних апаратів (БПЛА), в результаті на яких в подальшому були здійсненні диверсійні дії, командування Житомирського гарнізону звертається до громадян. Будь-які застосування БПЛА над військовими частинами, розташуваннями військових підрозділів та інших об’єктів Міністерства оборони України, або на підльоті до них будуть нейтралізовані згідно норм чинного законодавства України», – йдеться у повідомленні.

Причетні до таких інцидентів особи будуть затримуватися та притягатися до відповідальності згідно з законодавством України. Командування Житомирського гарнізону звертається до громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.

Як повідомляв Житомир.info, Житомир залишився єдиним обласним центром України, де немає 3G. Хоча Міноборони обіцяло в листопаді 2017 року вивільнити у Житомирі радіочастоти для запуску 3G.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі