Влада

Представники 95-ї бригади у Коростені запрошували місцевих на військову службу за контрактом

3 May 2017, 12:55

Агітаційну роботу, щодо укладання контракту цивільним населенням провели представники 95 бригади ВДВ наприкінці квітня У Коростені.

Про це повідомляє прес-служба 95-ї бригади.

«З метою комплектування військових частин Високомобільних десантних військ представники 95 окремої десантно-штурмової бригади провели агітаційну роботу у м. Коростень Житомирської області. Протягом дня представники бригади проводили агітаційно-роз’яснювальні роботи щодо умов укладання та проходження військової служби за контрактом у Високомобільних десантних військах. Офіцер відділу персоналу надавав консультації, щодо можливостей та умов укладання контракту», - йдеться у повідомленні.

Серед місцевих було розповсюджено буклети та плакати з інформацією про контракту службу у збройних Силах України та Високомобільних десантних військ.

«Велика кількість жителів м. Коростень зацікавилися інформацією про військову службу за контрактом, близько 50 осіб виявили бажання проходити військову службу за контрактом заме у 95 Окремій десантно-штурмовій бригаді», - зазначили у прес-службі 95-ї бригади.

Приватний підприємець Сергій займається власною справою вже близько  2-х років. «Я закінчив професійно-технічний ліцей та здобув професію повара. Коли дізнався від представників 95 окремої десантно-штурмової бригади, що у військовій частині є вакантна посада за моєю професією, одразу зацікавився, щодо умов контракту. Маю намір приїхати до частини та поспілкуватися з командиром, щодо укладання контракту».

Також у прес-службі 95-ї бригади Житомир.info розповіли, що після травневих свят агітробота буде продовжена у всіх райцентрах Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2017 року на полігоні поблизу Житомира командири рот та батарей військових частин ВДВ Збройних сил України відпрацьовували десантування з вертольоту Мі-8 безпарашутним способом.

Фото прес-служби 95-ї бригади

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі