Події

Житомирські рятувальники сім разів за добу виїжджали на гасіння пожеж

3 May 2017, 16:03

За добу житомирські рятувальники сім разів виїжджали гасити пожежі.

Про це Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Впродовж минулої доби на території області сталося 7 пожеж. Так, у місті Коростені виникла пожежа у цегляній будівлі. Під час її гасіння врятовано чоловіка 1967 року народження. Вогнем знищено 2 м2 сміття. Палав житловий будинок в селі Першотравневе Овруцького району. Вогонь спопелив 40 м2 та пошкодив 30 м2 перекриття. А в селі Бистрик Ружинського району горіла літня кухня. Вогонь поширився на дерев’яну прибудову, яка повністю згоріла. Крім того, в селі Романівка Брусилівського району рятувальники ліквідовували загоряння сміття на території Романівської селищної ради. Вогнем знищено 500 м2 сміття. Горіло також сміття у місті Новограді-Волинському. Сталася пожежа й в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку, що у місті Малині», - повідомив Микола Мінчук.

За даними Укргідрометцентру, 4-7 травня в Україні, крім західних, Вінницької та Житомирської областей, висока (4 класу), місцями надзвичайна ( 5 класу) пожежна небезпека.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 30 квітня в селищі Хорошеві під час пожежі у власному будинку загинули чоловік і жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі