Події

У селі Житомирської області у вигрібній ямі втопився маленький хлопчик

3 May 2017, 16:48

28 квітня у с. Межирічка Романівського району Житомирської області у вигрібній ямі втопився маленький хлопчик.

Про це пише сайт Твій Романів.

«Як пояснили у Романівському відділенні поліції, хлопчик грався у дворі, поки мама в будинку займалася пранням. Між хлівом та сінником знаходилася металева ємність розміром 1,2х0,8 метрів та глибиною приблизно 1 метр, яка заповнена водою та вкопана в землю, накрита була листовим металом з сильними ознаками корозії. Ймовірно, хлопчик забіг на покриття і провалився в середину. За словами поліції, хлопчик виховувався в хорошій сім'ї. Односельчани характеризували її з позитивної сторони, ніхто в сім'ї спиртними напоями не зловживає, громадський порядок не порушує, нарікань щодо виховання малолітнього сина ні в кого не було. В поліції попередньо кваліфікували справу за ч.1 ст. 115 КК України», - йдеться на сайті.

Інформацію про подію Житомир.info також підтвердила керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

«28 квітня надійшло повідомлення від голови сільської ради села Ходихи Романівського району про те, що у селі Межирічка, на території домогосподарства, у вигрібній ямі втопився малолітній хлопчик, 2015 р.н. Під час виїзду на місце події, поліцейські встановили, що близько 15:00 цього ж дня, хлопчик грався на подвір’ї та впав у закопану в землю ємність з водою, яка накривалася. Триває перевірка», - розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, на ставку у селі Іванівка Малинського району 14 грудня провалився і загинув 8-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі