Події

На Чуднівському мосту «Богдан» зіштовхнувся з машиною «Житомиргаз», двох жінок госпіталізували

3 May 2017, 18:10

 У Житомирі 3 травня на Чуднівському мосту сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Богдан» та Volkswagen з логотипом «Житомиргаз».

За словами патрульних поліцейських, у ДТП постраждали дві жінки, які були госпіталізовані.

«Сьогодні близько 14:00 трапилася дорожньо-транспортна пригода на Чуднівському мосту за участі двох автівок «Богдан» та Volkswagen. За попередніми даними, автомобіль «Богдан» під керуванням відійки рухався в напрямку центру міста, спускаючись з мосту. Автомобіль Volkswagen рухався у зустрічному напрямку. Не впоравшись з керуванням, водійка автомобіля «Богдан» виїхала на зустрічну смугу руху та спричинила зіткнення з автомобілем Volkswagen. Наразі це ДТП з потерпілими: водійка, а також пасажирка автомобіля «Богдан» - госпіталізовані. За інформацією, що надійшла з медзакладу, водія «Богдан» оперують», - розповіли патрульні.

За інформацією патрульної поліції, попередньо встановлені явні ознаки алкогольного сп’яніння у водійки автомобіля «Богдан».

«У жінки були явні ознаки алкогольного сп’яніння, після операції у неї будуть відібрані всі необхідні аналізи. Також варто додати, що у водійки «Богдана» сьогодні день народження», - уточнили копи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі