Культура

Як Київ готується до Євробачення. Фоторепортаж

4 May 2017, 11:10

62-й пісенний конкурс «Євробачення» проходитиме в Києві з 7 по 13 травня 2017 року (конкурсні дні 9, 11 та 13 травня). Упродовж перших днів травня Київ активно готується до Євробачення. На вулицях чергують сотні поліцейських та комунальників. У столицю вже з'їхалося багато іноземців, тож почути іноземну мову можна на кожному кроці. В'їзди до міста прикрасили спеціальними клумбами та атрибутикою.

На Лівобережці комунальники латають дороги та чепурять вулиці. Біля МВЦ, у якому і проходитиме конкурс та напівфінали, вже закінчують приготування. Тут стоять десятки автобусів з символікою «Євробачення», вже прибувають конкурсанти, чергують пожежники та «швидка».

На Хрещатику працівники облаштовують головну фан-зону Eurovision Village, а жебраки просять милостиню словами «Пліз, маней». Деякі торгівельні центри виставили фотозони з символікою конкурсу.

А на Софіївській площі біля фан-зони не лише облаштували сцену, фуд-корти та фото-зони, але й залишили виставку писанок, щоб гості країни змогли оцінити традиції та колорит українських звичаїв.

Військовослужбовці Національної гвардії України, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві, отримали форму одягу нового зразка темно-синього кольору. Близько 300 військовослужбовців 25-ої окремої бригади охорони громадського порядку Нацгвардії, що дислокується у Києві, вийдуть на вулиці столиці у новій формі.

Центр, Хрещатик

Софіївська площа

Лівобережна, МВЦ

В'їзд зі сторони Бориспільського аеропорту

Фоторепортаж Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі