Події

У Житомирі після ДТП водійка «Богдана» дістала пляшку горілки та почала пити в присутності патрульних, - поліція

4 May 2017, 17:58

Водійка після скоєння дорожньо-транспортної пригоди у Житомирі почала вживати горілчаний виріб за що, ймовірно, сплатить штраф в розмірі 20,400 гривень.

Про це пише патрульна поліція Житомира на своїй сторінці у Фейсбук.

«Вчора, 3 травня, близько 14-ї години, на Чуднівському мосту сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автівок «Богдан» та Volkswagen. За попередніми даними, автомобіль «Богдан» під керуванням водійки рухався в напрямку центру міста, спускаючись з мосту. Автомобіль Volkswagen здійснював рух у зустрічному напрямку. Не впоравшись з керуванням, водійка автомобіля «Богдан» спричинила зіткнення з автомобілем Volkswagen. На місце дорожньою-транспортної пригоди виїхали патрульні поліцейські , а також слідчий. У ході спілкування з поліцейськими водійка автомобіля «Богдан» дістала пляшку горілки і в присутності інспекторів зробила ковток. Відповідно до ч. 4 ст 130 КУпАП за вживання водієм транспортного засобу після ДТП за його участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану сп'яніння санкція статті передбачає сплату коштів у сумі 20, 400 гривень або адміністративний арешт на строк п'ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки. Як встановили інспектори в день скоєння ДТП жінка святкувала своє день народження. Патрульна поліція звертається до водіїв : у разі вживання спиртних напоїв в жодному разі не сідайте за кермо автомобіля. Святкування свого 40-річчя жінка закінчила у реанімації. Бережіть своє життя і не наражайте на небезпеку інших», - повідомили патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 3 травня на Чуднівському мосту сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Богдан» та Volkswagen з логотипом «Житомиргаз», двох жінок госпіталізували.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі