Події

Уночі в гідропарку патрульні затримали житомирянина, який намагався вкрасти з кафе меблі, електропіч і кухонне приладдя

5 May 2017, 13:11

Близько першої години ночі 5 травня патрульні поліцейські отримали виклик про те, що у житомирському гідропарку невідомий намагається проникнути до кафе.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє патрульна поліція міста Житомира.

«Прибувши за адресою, за декілька метрів від місця злочину патрульні розгледіли людину, яка за лічені хвилини зникла з поля зору. Наблизившись до місця перебування особи, охоронці порядку виявили візок з меблями, кухонне приладдя, електропіч та електрогриль, покинуті обабіч дороги. Обстеживши територію, інспектори побачили чоловіка, який засів у кущах. Мету свого перебування громадянин пояснити не міг, так як і походження предметів, що перебували неподалік. 46-річного житомирянина поліцейські доправили до відділку поліції для з’ясування обставин події», – йдеться у повідомленні.

Фото патрульної поліції міста Житомира

Як повідомляв Житомир.info, 4 травня поблизу ринку в обласному центрі поліцейські затримали двох чоловіків, які продавали інструменти, нещодавно викрадені з підсобного приміщення житомирянина. Про продаж своїх речей, які він впізнав, до поліції повідомив сам потерпілий.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі