Події

У Житомирському районі поліція затримала «гастролерів», які обікрали машину біля дитячої лікарні

6 May 2017, 15:59

Автомобіль з трьома немісцевими чоловіками поліцейські затримали у передмісті 5 травня. Як виявилося, один із пасажирів щойно обікрав чужу автівку. Викрадені речі вилучено. Нині перевіряється причетність заїжджих до інших злочинів у регіоні.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Уранці до поліції звернулася 36-річна жителька Житомирського району. Жінка повідомила, що з її автомобіля, залишеного на парковці неподалік дитячої обласної лікарні, щойно викрадено ноутбук і зарядний пристрій до нього. Сума завданого збитку склала близько 6 тисяч гривень. За наявною в оперативників інформацією, особи, які могли бути причетними до крадіжки, пересувалися ВАЗівкою сріблястого кольору. Вже за півгодини схожу на розшукувану автівку було зупинено на околиці обласного центру. У її салоні знаходилося троє чоловіків: житель Сумщини та двоє жителів Запоріжжя», - інформує поліція.

Під час огляду в одного з пасажирів було виявлено ноутбук, схожий за описом на викрадений. Згодом заявниця упізнала у ньому належну їй річ. 52-річний житель Запорізької області визнав свою причетність до вчинення крадіжки.

Також у ході огляду поліцейські виявили низку предметів і пристосувань, які можуть використовувати автозлодії.

Нині відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліція перевіряє заїжджих чоловіків на причетність до інших подібних злочинів на території Житомирщини.

 

Фото ГУНП

Як повідомляв Житомир.info, поліція розшукує 18-річного житомирянина, який вийшов під заставу і грабує підлітків в обласному центрі.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі