Події

У Житомирській області не вижив малюк, який вибіг на дорогу і потрапив під колеса Mercedes

8 May 2017, 11:20

Трагічний випадок стався 6 травня у с. Радогоща Лугинського району Житомирської області: під колесами Mercedes загинув трирічний хлопчик, який раптово вибіг на дорогу.

Про це 8 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За попередньою інформацією, близько 11.30 на дорозі в селі Радогоща водій автомобіля Mercedes Vito, 40-річний житель Дніпропетровської області, здійснив наїзд на хлопчика, який раптово вибіг на дорогу. Дитині надавалась медична допомога, однак від отриманих тілесних ушкоджень хлопчик помер в автомобілі «швидкої», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

Поліція вкотре нагадує: змалечку навчайте дітей правилам дорожнього руху, подавайте особистий приклад безпечної поведінки на дорозі. Переходячи автошлях або знаходячись поблизу доріг з інтенсивним рухом автотранспорту, міцно тримайте дитину за руку, не дозволяйте їй пустувати та гратися на дорозі.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня цього року в Брусилівському районі на трасі Київ-Чоп загинули троє людей: Volkswagen в’їхав у вантажівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі