Суспільство

Зникла пенсіонерка знайшлася в 5 кілометрах від держкордону в Житомирській області

8 May 2017, 14:59

Житомирські прикордонники допомогли знайти зниклу жінку.

Про це 8 травня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«7 травня прикордонниками відділу «Млачівка» Житомирського загону під час виконання завдань з охорони кордону було виявили жінку похилого віку, яку розшукували її родичі. Зранку дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Овруч» під час роботи в секторі відповідальності отримав інформацію про те, що в населеному пункті  Радча Народницького району Житомирської області зникла місцева жителька 1934 року народження. Про дану ситуацію прикордонники відразу повідомили сусідні підрозділи охорони кордону, взаємодіючі правоохоронні органи, та прийняли заходи щодо її пошуку. В ході проведених заходів зниклу жінку знайшли, вона заблукала та рухалась по дорозі навмання. Була виявлена прикордонниками в 5 кілометрах від державного кордону», - повідомляє прес-служба Житомирського прикордонного загону.

Пенсіонерку передали її родичам.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські прикордонники зняли з потягу чоловіка, який їхав на заробітки в Білорусь з паспортом брата, та затримали «сталкерів», які намагалися потрапити до зони відчуження.
 

Фото прес-служби Житомирського прикордонного загону

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі