Місто

Ярмарок вакансій у Житомирі: тисячі людей, міми, роботи і броньований «Спартан»

12 May 2017, 15:49

Кілька тисяч людей відвідали ярмарок вакансій, який вдруге проводять у Житомирі. 12 травня навчальні заклади та підприємства на вулиці Михайлівській презентували свою роботу.

«Вдруге у нас у Житомирі проходить ярмарок вакансій. Перша задача - познайомити молодь з можливостями по навчанню. Друге - знайти, можливо, ті підприємства, які виставляють свої вакансії. Познайомитися напряму, поспілкуватися, зацікавити людей і, можливо, знайти чи змінити роботу. І основна задача - це зробити нормальну комунікацію між владою, бізнесом і системою підготовки кадрів. Тому що конкурентоспроможна Україна неможлива без кваліфікованих робочих кадрів», - зазначив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Житомиряни, які завітали на ярмарок, могли скуштувати продукцію житомирських підприємств, сфотографуватися з мімами, більше дізнатися про вакансії та одразу залишити резюме.

Увагу перехожих привертав робот, який вправно складав дерев’яні кубики.

«За допомогою цих роботів полегшується людська праця, ЖДТУ і наша компанія «Пак-Трейд» разом створили можливість, створили лабораторію на базі нашого підприємства, завдяки якій студенти можуть тренуватися у навичках, досліджувати цей механізм, навчитися і бути конкурентними на ринку праці», - розповів представник компанії «Пак-трейд» Сергій Дзігель.

Втім поза конкуренцією були десантники 95-ї бригади. Щоб привернути максимум уваги до свого інформаційного стенду, вони привезли на Михайлівську КрАЗ.

«У нас є КрАЗ «Спартан». На нього найбільше реагують цивільні. Підходять молоді люди віком 19-20 років, ми пропонуємо їм вакансії, які у нас є: від розвідників, фельшерів, санітарних інструкторів. Дівчата в основному фотографуються з КрАЗом», - розповів десантник 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Євген Шмигидира.

Фоторепортаж з ярмарки вакансій дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі