Події

На трасі Київ-Ковель у Житомирській області зіштовхнулись Opel і Daewoo, постраждала жінка

15 May 2017, 12:47

У результаті зіткнення автомобілів Opel Vivaro та Daewoo Lanos 13 травня на трасі Київ-Ковель до лікарні у Лугинському районі потрапила 30-річна жінка.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 травня о 12.50 на 185 км автодороги Київ-Ковель поблизу с. Путиловичів. За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Vivaro, 34-річний житель Олевського району, рухаючись у бік м. Ковеля, здійснював обгін автомобіля Daewoo Lanos, що рухався попереду у тому ж напрямку. У цей час водій автомобіля Daewoo, 34-річний житель Лугинського району, почав виконувати маневр повороту. Не звернувши на це уваги, водій автомобіля Opel виїхав на зустрічну смугу та здійснив обгін. У результаті сталося зіткнення згаданих транспортних засобів. У результаті ДТП травми отримала пасажирка автомобіля Daewoo, 30-річна жителька Лугинського району. Жінку було доставлено до місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ триває з’ясування причин та обставин ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, поліція розпочала розслідування щодо трьох ДТП за участі мотоциклістів, у двох із яких травмувались неповнолітні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі