Влада

Ширма доручив перевірити, чи вчасно депутати Житомирської облради подали декларації

15 May 2017, 15:43

Голова Житомирської облради Володимир Ширма доручив перевірити факт подання суб’єктами декларування декларацій в обласній раді.

Відповідне розпорядження Ширма підписав 10 травня.

«Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції»,  «Про засади державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014-2017 роки», з метою контролю за виконанням плану заходів щодо запобігання корупції в обласній раді на 2017 рік управлінню юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради, уповноваженій особі з питань запобігання та виявлення корупції перевірити своєчасність подання декларацій посадовими особами виконавчого апарату обласної ради. Управлінню організаційного забезпечення депутатської діяльності, роботи постійних комісій та фракцій виконавчого апарату обласної ради перевірити своєчасність подання декларацій депутатами обласної ради. Управлінню майном виконавчого апарату обласної ради провести моніторинг подання декларацій керівниками підприємств, організацій та установ спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області», - йдеться у документі опублікованому на сайті обласної ради.

Про результати перевірки факту подання декларацій керівникам управлінь до 16 травня 2017 року мають письмово повідомити першого заступника голови обласної ради Сергія Крамаренка.

Як повідомляв Житомир.info, термін подання е-декларацій для посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, які подають її вперше, був продовжений до 1 травня 2017 року.

Декларації керівників фракцій Житомирської міської ради дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі