Місто

У Житомирі відкрили пізнавально-розважальний центр «Перші кроки»

15 May 2017, 16:21

 Провести незабутній вихідний у веселій компанії однолітків – таку нагоду отримали житомирські дітлахи, які завітали на відкриття пізнавально-розважального центру «Перші кроки».

Потрапивши до центру у малят очі розбігаються: розвиваючі іграшки, захоплюючі ігри та привітний колектив, з яким діти можуть вивчати англійську, займатися йогою або образотворчим мистецтвом.

«Я дивлюсь, що їй дуже подобається малювати. Можливо, ми б сюди на малювання записалися», - розповідає Галина Берляк, яка прийшла відкриття з 4-річною донечкою.

Мама 3-річного Антона таж зацікавилася роботою центру і упевнена, що разом із сином обов’язково прийдуть сюди знову.

«Нам дуже подобається, ми дуже раді, що такий розвиток відбувається, хочеться чогось нового, чогось більш якісного. Вдома - це вдома, а десь з дітками цікавіше», - розповіла Олена Протас.

У центрі «Перші кроки» працює міні-садок і садок вихідного дня, діти мають можливість займатися з логопедом-дефектологом і психологом.

«Тут буде повний спектр послуг для дітей від року до 7-ми, до підготовки до школи. Колектив підібрався дуже професійний, дуже молоді дівчата, які знають свою справу і, гадаю, що дітям буде з ними комфортно, зручно, цікаво. Ми впевнені, що діти, які прийшли до нас сьогодні вперше, стануть нашими клієнтами і надовго», - зазначає співвласниця пізнавально-розважального центру «Перші кроки» Леся Іваницька.

Представники влади, які завітали на відкриття, вдячні інвесторам, які створюють подібні заклади для дітей.

«Ця чудова сім'я, яка сьогодні відкриває цей центр, довгий час орендувала це приміщення у комунальній власності, в минулому році вони отримали дозвіл на викуп і замість того, щоб відкрити тут магазин, вони відкрили такий центр. У подальшому тут буде не тільки центр з розвитку дитини, тут буде і міні дитячий садок. Це фактично модель європейського дитячого садка, коли батьки можуть залишити дітей на частину дня, діти можуть займатися, отримувати розвиток. Батьки в цей час можуть займатися своїми справами. І це чудово», - сказав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Пізнавально-розважальний центр «Перші кроки» працює за адресою вул. Грушевського, 62. тел. 067-200-10-22

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі