Влада

Житомирська мерія планує виділити 200 тис. грн на дофінансування бізнес-проектів людей із інвалідністю

16 May 2017, 12:47

Житомирська міська рада на 200 тис. грн додатково профінансує проекти, написані в рамках тренінгу щодо розвитку бізнес-навичок для людей з інвалідністю «Економічні можливості постраждалим від конфлікту».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради з посиланням на мера міста Сергія Сухомлина.

«Тренінг важливий для нас тим, що дасть можливість для міста відкрити потенціал людей з інвалідністю. Якщо будуть створені ті проекти, які заслуговують довіру та пройдуть експертну оцінку, ми готові говорити про збільшення суми грантів на 200 тис. грн», – зазначив Сухомлин.

Випускники тренінгової програми зможуть взяти участь у конкурсі міні-грантів від USAID (до 38 тисяч гривень) на заснування свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку впродовж трьох місяців.

Тренінг «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» спрямований на розвиток самозайнятості та малого бізнесу, започаткування власної справи для людей з інвалідністю.

«Модулі тренінгів були розроблені спеціально для людей з обмеженими можливостями. Учасниками стали люди з інвалідністю, які проживають у Житомирській області. Ми сподіваємось на продуктивну роботу, адже розроблено дев’ять модулів в яких розкажуть про започаткування власної справи, підприємництво для людей з інвалідністю, просування бізнесу через Інтернет та багато іншого», – розповіла координатор проекту, голова ЖОГО «Молодь. Жінка. Сім’я» Неля Ковалюк.

Організатори тренінгу Житомирська обласна громадська організація людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» за підтримки Українського Жіночого Фонду та USAID.

Фото з сайту Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі