Суспільство

Cambridge University Press Educational Partner запрошує житомирян на навчання

18 May 2017, 09:00

WinWin Cambridge Educational Centre - офіційний підготовчий центр до Кембриджських іспитів та школа англійської мови для дітей та дорослих в Житомирі, став Cambridge University Press Educational Partner.

Cambridge University Press - британське видавництво, яке вже існує більше 400 років та є лідером на ринку навчальної літератури. Cambridge University Press пропонує широкий вибір навчальної літератури та методичну підтримку для викладачів.

WinWin співпрацює з Cambridge University Press вже протягом трьох років.

Бути партнером такого видавництва означає, в першу чергу, отримувати допомогу та сприяння участі WinWin в міжнародних проектах та конкурсах, які проводяться видавництвом Кембриджського центру.

Представники видавництва Кембриджського університету будуть регулярно проводити методичні семінари, майстер-класи та вебінари для викладачів центру. Усі навчальні програми укладатимуться відповідно до стандартів Кембриджського університету. Це чудова нагода для розвитку викладачів та для покращення якості викладання англійської мови у Житомирі.

WinWin Cambridge Educational Center чекає Вас за адресою В.Бердичівська, 22 або телефонуйте за номерами +38 (0412) 445-600 +38 (063) 117-72-85 +38 (098) 200-48-10

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі