Місто

Сестричкам «кіборга» Дмитра Ільницького з Житомира привезли замовлений у Польщі візочок для трійні

18 May 2017, 16:00

 Сестричкам загиблого «кіборга» Дмитра Ільницького з Житомира нарешті привезли візочок з Польщі.

Про це повідомляє житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

«Маленькі сестрички 24-річного «кіборга» Дмитра Ільницького, який загинув у 2014 році, захищаючи незалежність України, отримали від міської ради подарунок – дитячий візочок. Бажаємо малечі гарних прогулянок, рости та міцніти, а батькам-здоров’я та мирного неба», - йдеться у повідомленні.

Директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко  у коментарі Житомир.info сказала, що замовляла візочок для родини міська влада.

«Це подарунок від міської ради. Таких візочків взагалі немає в Україні. Навіть в Польщі вони робляться на замовлення. І на наше прохання, замовлення вони вклалися в місячний термін», - сказала Ольга Юрченко.

Як повідомляв Житомир.info, 4 травня 2017 року, коли з пологового будинку виписували сестричок «кіборга» Дмитра Ільницького, директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко розповіла про те, що з-поміж подарунків, які підготували родині Ільницьких: квіти, підгузки, одяг для дівчаток, та навіть ексклюзивний візочок для трійні. Щоправда, він ще у дорозі.

Фото з сайту Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі