Події

Водій бердичівської маршрутки, який ледь не покалічив вагітну жінку, отримав догану

19 May 2017, 10:52

 У Бердичеві Житомирської області міська рада та перевізник відреагували на скаргу жительки міста про неадекватну поведінку водія маршрутки, який мало не причавив дверми вагітну пасажирку. Про це писав місцевий сайт Бердичів BIZ.

16 травня на зупинці біля центрального бердичівського ринку водій маршрутного таксі, підганяючи пасажирів і одночасно розмовляючи по телефону, мало не защемив дверима живіт вагітної жінки, яка стояла на підніжці, тримаючи за руку малолітню дитину. Свідок бачила, як жінка ледве встигла зіскочити. Маршрут належить місцевому АТП-11837.

В рубриці «Реагування на критику» на сайті Бердичівської мерії повідомили, що перевізник відреагував на публікацію і покарав водія. Приводимо текст повністю:

«За фактор розміщення у ЗМІ інформації про ситуацію, яка виникла внаслідок порушення водієм підприємства Ільницьким О.С. правил надання послуг з пасажирських перевезень, а саме - посадки та висадки пасажирів на зупинці «Центральний ринок» 16.05.2017 р., повідомляємо наступне. Дане порушення було розглянуто 17.05.2017р. на комісії по попередженню порушень трудової і виробничої дисципліни. До водія Ільницького О.С. застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді догани, знижено класність водія з другого на третій та проведено профілактичну роботу. Вищеназваного водія попереджено, що у випадках неналежного виконання ним посадових обов'язків, незабезпечення безпеки пасажирів, трудові відносини з ним буде припинено. Директор І.В. Плісак».

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2016 року з житомирської маршрутки випав 9-річний хлопчик і травмувався, а через місяць в селі Сонячне Житомирського району 23 січня загинув чоловік, який випав із маршрутного таксі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі