Місто

Намети, кава й легка музика – у житомирському університеті відкрили лаундж-зону для студентів

19 May 2017, 12:45

У внутрішньому дворику Житомирського державного технологічного університету 19 травня відкрили лаунжд-зону, де студенти за філіжанкою кави зможуть відпочивати на перервах.

Про це Житомир.info розповів ректор університету Віктор Євдокимов.

«Створення цієї лаундж-зони є спільною ідеєю ректору, адміністрації, студентського самоврядування та студентської профспілки нашого університету. У нас на території є внутрішній дворик – паркова зона, де розміщений тенісний корт. Ми вирішили зробити там таку зону відпочинку для студентів на перервах, щоб вони могли вийти туди, поспілкуватись, випити кави. Власними силами ми облаштували її на теплий період. Надалі плануємо цю лаунж-зону розширювати», – зазначив Євдокимов.

Так, на сьогодні в новоствореній зоні відпочинку вже встановили столики із лавами та два намети. Невдовзі збираються обладнати ще один – шість метрів завдовжки. Затишну атмосферу доповнюватиме також і легка музика, що лунатиме там під час перерв. Крім того, у ЖДТУ планують домовитись із працівниками університетської кав’ярні, аби влітку ті продали каву відразу ж у лаундж-зоні.

«Витратна частина не така й велика. Вартість наметів у межах 10 тис. грн. Тобто два менших, які вже встановлені, коштували близько 8 тисяч, а великий – до 10 тис. грн. Зараз у будівельних магазинах на такі речі непогані знижки. Також за нашим проханням підприємці привезли піддони, які студенти власноруч пофарбували, зробивши їх більш привабливими. А ще закупили подушки. Це все – кошти університету», – уточнив ректор ЖДТУ.

Фото зі сторінки Віктора Євдокимова у Facebook

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня на вулиці Михайлівській встановили нові лавки, всередині яких вже ввечері з’явились зелені насадження та деревця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі