Місто

Оновлена житомирська Михайлівська: вазони, квіти, лавки та гранітні півкулі. Фоторепортаж

19 May 2017, 15:18

У Житомирі завершується реконструкція єдиної пішохідної вулиці. 19 травня прохід Михайлівська від Великої Бердичівської до Київської відкритий, робітники майже завершили докладати плитку біля Михайлівського собору. Конструкції з лавками, які 18 травня виставили на відрізку вулиці від Великої Бердичівської до Лятошинського працівники КП «Зеленбуд», прикрасили вазонами та деревами. Вранці 19 травня комунальними привезли гранітні півкулі, які разом із болардами планують встановити для обмеження заїзд автомобілів на пішохідну вулицю.

Нагадаємо, на Михайлівській замість старого фонтану планують за 50 тис. євро від італійського спонсора зробити фонтан з підсвічуванням та врівень з плиткою. 25 квітня в рамках Року Японії в Україні на Михайлівській разом із житомирянами, владою міста та області Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Сумі Шігекі та Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко урочисто висадили 11 японських сакур.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня минулого року. На реконструкцію піхошідної вулиці з міського бюджету планували витратити 15 млн грн.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі