Влада

Шляховики Житомирської області розповіли, де ремонтують дороги

19 May 2017, 15:55

Упродовж тижня шляховики Житомирської області ліквідували майже 21 тисячу квадратних метрів дефектів та проводять середній поточний ремонт.

Про це повідомляє прес-служба служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«За минулий тиждень на шляхах загального користування Житомирської області було усунено дефектів та пошкоджень на 20668-ми квадратних метрах, з них на автомобільних дорогах державного значення – 16730 кв. м, решта – на шляхах місцевого значення. На даний час роботи проводяться на автомобільних дорогах: Н-03 Житомир-Чернівці, Р-02 Київ-Іванків - Овруч, Р-28 Виступовичі - Житомир, Р-31 Бердичів – Хмільник - Літин, Р-32 Кременець-Біла Церква - Ржищів, стартували роботи на М-07 Київ-Ковель-Ягодин. Крім того, минулого тижня були виконані ремонтні роботи об’їзного шляху міста Овруч. Тут було виконано роботи з аварійного ямкового ремонту та під шляхопроводом влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону й встановлено бортовий камінь, що дало змогу ліквідувати аварійний стан покриття. Тривають роботи й з поточного середнього ремонту шляху державного значення М-21 Житомир-Могилів-Подільський, де підрядною організацією вже влаштовано верхнім щебенево-мастиковим шаром асфальтобетону 13 кілометрів в одному напрямку», - розповіли шляховики.

Як повідомляв Житомир.info, служба автомобільних доріг у Житомирській області ліквідувала аварійну ділянку дороги на трасі М-06, яка виникла вночі 7 травня.

Фото САД у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі