Місто

Житомиряни прийшли на день відкритих дверей до навчального центру ВДВ

21 May 2017, 09:22

Навчальний центр ВДВ святкує другу річницю з часу заснування. З цієї нагоди у військовій частині, що по вулиці Чуднівській у Житомирі, відбувається день відкритий дверей. На захід завітали більше сотні людей. Привітати десантників прийшов і заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олексій Ясюнецький, який вручив грамоти від ОДА та облради.

У рамках заходу відзначають кращих військовослужбовців, а також проведуть показові виступи з рукопашного бою і продемонструють озброєння та військову техніку.

Також відвідувачі та військовослужбовці вшанують загиблих героїв біля меморіалу, що розташований меморіал на території військової частині. Крім того, відбудеться відкриття каплички.

«За два роки понад 7000 військовослужбовців пройшли навчання та перепідготовку на базі навчального центру. 33 військовослужбовці частини відзначені високими державними нагородами, ще 75 військовослужбовців нагороджені відомчими відзнаками Міністерства оборони України  та Генерального штабу Збройних Сил України. 21 травня у Навчальному центрі буде організовано День відкритих дверей. Всі бажаючі зможуть прийняти участь у святкуванні Дня частини», – йдеться у повідомленні прес-служби командування ВДВ ЗСУ.

Детальніше дивіться у сюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі