Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області 19-річна дівчина загинула під колесами Іveco

22 May 2017, 11:11

Уранці 20 травня на трасі Київ-Чоп водій автомобіля Іveco наїхав на 19-річну жительку Пулинського району, котра загинула на місці події.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 травня близько 7:40 на 196 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Улашанівки Пулинського району. За попередньою інформацією, водій автомобіля Іveco, 35-річний житель міста Житомира, рухаючись у напрямку обласного центру, вчинив наїзд на пішохода, яка перетинала проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. У результаті ДТП пішохід, 19-річна жителька Пулинського району, загинула на місці події. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Пулинського відділення поліції та ГУНП, патрульна поліція», – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 20 травня у Житомирі біля регульованого перехрестя зіштовхнулися Toyota та автобус «Житомир-Іршанськ».

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі