Події

Одеський таксист задушив та намагався спалити тіло житомирянки Тетяни Маснюк

22 May 2017, 11:25

17-річна уродженка Житомира Тетяна Маснюк, яка 18 травня 2017 року пропала безвісти в Одесі, була знайдена мертвою.

Про це повідомив глава Одеської обласної поліції Дмитро Головін на своїй сторінці в Facebook, пише сайт «Думская». У ЗМІ зазначається, що підозрюваного у вбивстві дівчини вже затримали, ним виявився водій «Яндекс. Таксі».

«За нашими даними, тіло дівчини  було знайдено в Овідіопольському районі. Інформація про травми, нанесених тупим предметом, не підтвердилася. Затриманий заявив, що дівчину він задушив, після чого закидав горючим матеріалом та підпалив», - зазначається на сайті.

Ректор навчального закладу, де навчалась Тетяна, Сергій Ківалов сповістив усіх про страшну трагедію.

«18 травня пропала студентка факультету адвокатури Національного університету «Одеська юридична академія» 17-річна Тетяна Маснюк. На жаль, змушений повідомити, що, за інформацією головного територіального управління Нацполіцї в Одеській області, дівчину вбили, сьогодні її тіло було знайдено в передмісті Одеси, вбивця затриманий. Смерть Тетяни - велика втрата для всього колективу нашого університету. Глибокі співчуття рідним і близьким Тетяни. Світла пам'ять!», - написав у себе на сторінці в Facebook Сергій Ківалов.

Як стало відомо Житомир.info, Тетяна навчалася в житомирській школі №27, танцювала в хореографічному ансамблі «Тіп-Топ» Житомирського міського центру творчості дітей і молоді.

Як повідомляв Житомир.info, працівники Пулинського та Новоград-Волинського відділів поліції Житомирської області затримали військового, якого підозрюють у зґвалтуванні 23-річної дівчини.

Фото Тетяни Маснюк з соціальної мережі Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі