Політика

6 мільйонів гривень отримають лікарні за сприяння Борислава Розенблата

22 May 2017, 11:53

6 мільйонів гривень – така сума найближчим часом надійде до міського бюджету на оновлення медичного обладнання міських лікарень. Уряд погодив чергову субвенцію на місто Житомир за поданням народного депутата Борислава Розенблата.

«За рахунок цієї субвенції планується закупити рентгенівське діагностичне обладнання, кольпокопічні системи, монітори пацієнта, елекрокардіографи для Центральної міської лікарні №1 та центральної міської лікарні №2. На це будуть витрачені 5 мільйонів гривень. Ще 1 мільйон гривень субвенції піде на купівлю езофагогастроскопу з відеосистемою для Центральної дитячої міської лікарні, аби реалізувати проект «Протидія поширенню онкологічних захворювань», – розповіла начальник управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Марія Місюрова.

«Це суттєві кошти для того щоби наші медзаклади отримали сучасну, таку потрібну нам, техніку. Два роки поспіль я працюю у цьому напрямку, аби житомиряни отримували якісне медичне обслуговування у міських лікарнях. І нова техніка допоможе не лише швидко поставити діагноз чи допомогти у лікуванні, а і значно зекономить час жителів нашого міста. Адже найголовніше для людини – це здоров’я. Тож продовжуємо роботу у цьому напрямку!» - наголосив народний депутат України Борислав Розенблат.

Минулого року, за сприяння народного депутата Борислава Розенблата, Житомир отримав 20 мільйонів гривень. 15 з них були витрачені на закупівлю медичного обладнання для приймальних відділень Центральної міської лікарні №1, Центральної міської лікарні №2 та Центральної міської дитячої лікарні. Це сучасне діагностичне обладнання, техніка для реанімації та інше.

Прес-служба народного депутата України Борислава Розенблата

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі