Події

У Житомирській області з дороги злетів та перекинувся ВАЗ: двоє травмованих і один загиблий

22 May 2017, 12:44

Увечері 21 травня до поліції надійшло повідомлення про ДТП в с. Пулино-Гуті Житомирської області. У результаті перекидання автомобіля травми отримали його керманич та пасажир, ще один пасажир загинув на місці події. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 травня близько 19.10 на автодорозі Пулини-Ємільчине. За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ-2106», 21-річний житель району, рухаючись у напрямку смт Ємільчине, не обрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, у результаті чого автомобіль з’їхав у кювет та сталося його перекидання. Унаслідок ДТП травми отримали водій та пасажир автомобіля, 32-річний житель району. Їх було госпіталізовано до відділення інтенсивної терапії Пулинської лікарні. Ще один пасажир легковика, 22-річний житель с. Ясенівки, загинув до прибуття медиків. У рамках розпочатого досудового розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до трагедії», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 20 травня на трасі Київ-Чоп водій автомобіля Іveco наїхав на 19-річну жительку Пулинського району, котра загинула на місці події.

Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

Фото з сайту ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі