Влада

Які заходи плануються до Дня захисту дітей у Житомирській області. Розпорядження

23 May 2017, 09:17

У Житомирській області відзначать День захисту дітей концертами, фестивалями, різноманітними конкурсами та розважальними програмами.

Відповідне розпорядження «Про відзначення в області Дня захисту дітей» підписав 22 травня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, пише сайт облдержадміністрації.

«Зокрема, 1 червня, пройде обласний відкритий фестиваль дитячої творчості «ДивоГрайлики», Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості «Лелеченьки». Крім цього, на Житомирщині діятимуть вуличні ігротеки, конкурси дитячих малюнків, творів, малюнків та асфальті, конкурсно-розважальні програми, рольові ігри. Планується і проведення засідань за «круглим столом», бесіди, відеолекторії, лекційно-тренінгові заняття, години спілкування, інформаційні хвилини та дні сімейного консультування. Також у цей день, 1 червня, відкриються пришкільні та мовні табори у загальноосвітніх навчальних закладах області», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у День захисту дітей влада Житомира хоче зобов’язати перевізників і ТТУ безкоштовно возити школярів на загальноміське свято.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі