Суспільство

Компанія №1 із виробництва італійського морозива в Україні «Il Gelato» пропонує співпрацю

23 May 2017, 09:55

Історичною Батьківщиною морозива вважають Італію, куди ще в ХІІІ столітті рецепт схожого десерту потрапив завдяки мандрівникові Марко Поло. Провідним виробником справжнього італійського джелато в Україні є компанія «Il Gelato», що була заснована у Житомирі.

«Il Gelato» продовжує стрімко розвиватись, нарощуючи свої потужності в інших міста України та за кордоном. На сьогодні міні-виробництва компанії зосереджені у Києві, Одесі та Львові, а у вересні виробництво відкриється й у місті Алмати (Казахстан).

До того ж, «Il Gelato» реалізовує продукцію у Рівному, Чернігові, Миколаєві, Луцьку, Дніпрі, Кривому Розі, Полтаві, Буковелі, Івано-Франківську, Чернівцях, Умані, Коблевому, Трускавці, Маріуполі, Борисполі, а також у Затоці, Ізмаїлі, Ворзелі, Приморську, Блакитному та Залізному порту.

Свій успіх молода компанія закріплює й відвідуванням європейських та євразійських виставок і чемпіонатів, стаючи призером багатьох із них. Зокрема у 2013 році італійці на чемпіонаті «Concorso Internazionale Gelato» визначили найкращим морозиво «Il Gelato». Зазначимо, що тоді у цьому конкурсі вперше за півстоліття перемогла іноземна, тобто не італійська, компанія.

Асортимент у понад два десятки видів вершкового і фруктового морозива та довершений смак – головні ознаки, що відрізняють «Il Gelato».

Бажаєте тішити відвідувачів свого закладу справді смачним морозивом? У такому випадку найліпшим варіантом стане співпраця саме із компанією «Il Gelato». Передусім, ви можете облаштувати мобільний візок або карету, острівець/фуд-корт або кафе-морозиво із десертом джелато.

«Il Gelato» зі свого боку гарантує ефективну систему роботи, спеціальну закупівельну ціну, відстрочку платежу, рекламну підтримку, навчання персоналу технологіям продажів, контроль якості продукції, промо-матеріали, логістику по всій території України й обладнання за низькими цінами.

Проект, втілюваний разом із «Il Gelato», має декілька важливих переваг. По-перше, вартість для запуску бізнесу є відносно невисокою. По-друге, характерною є низька витратна частина: компактні візочки для продукції дають змогу орендувати невеликі площі. По-третє, простота ведення бізнесу: багато партнерів «Il Gelato» відкривали декілька успішних торгових точок, не полишаючи при цьому основної роботи. Крім того, запуск проекту можливий упродовж двох тижнів (з урахуванням того, що основну частину часу з цих двох тижнів займає виготовлення обладнання). І, звісно ж, партнери можуть розраховувати на високу рентабельність бізнесу.

Умови та пропозиції співпраці можна обговорити, звернувшись до центрального офісу за адресою м. Житомир, вул. Київська, 77 або ж зателефонувавши за номером (066) 761-17-04. Отримати необхідну інформацію можна також на сайті ilgelato.com.ua або написавши листа на info@ilgelato.com.ua.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі